Open dag uitvaartcentrum Eersel

Vroeger en nu

Areven 4: Midden in Eersel. Op de kruising met de Postakkers. Naast waar vroeger de brandweer zat. Velen kennen het aparte vierkante gebouwtje nog als het ‘Wit-Gele Kruis’.
Je kwam er voor de zwangerschapscontroles. Wat later trots je kersverse baby’tje laten wegen en meten. Duizenden prikjes zijn er gezet. Op het consultatiebureau kon je terecht met vragen en voor advies. Vandaag de dag is er een uitvaartcentrum te vinden op Areven 4. Waar je vroeger kwam voor zorg rondom de eerste levensjaren, is het nu een plek waar in alle rust en met persoonlijke aandacht afscheid wordt genomen van het leven. Best bijzonder eigenlijk.

Wat gebeurt er in zo’n uitvaartcentrum?

Als thuis opbaren niet gewenst of praktisch niet mogelijk is, biedt het uitvaartcentrum uitkomst. Met veel persoonlijke aandacht wordt een overledene verzorgd, zonder of samen met de familie.
Familie kan bezoektijden afspreken of gebruikmaken van de zogenaamde 24-uurs kamer. Hoewel het gebouw niet groot is, biedt het uitvaartcentrum daarnaast ruimte voor een kleinschalige afscheidsbijeenkomst.

3 juni open dag 

Zondag 3 juni tussen 11.00 en 16.00 uur zetten wij onze deuren wagenwijd open. Kom gerust een kopje koffie drinken en een kijkje nemen achter de schermen. Wij heten iedereen van harte welkom en beantwoorden alle uitvaartvragen.
Tot dan op Areven 4! 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.