Midzomerviering Natuurbegraafplaats 'De Utrecht' in Esbeek

Namens Natuurbegraafplaats 'De Utrecht' mogen we u uitnodigen voor een bijzondere avond op Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ op zaterdag 24 juni a.s. om 18.30 uur. We vieren dan de langste dag en er is alle ruimte voor herinneren en verhalen vertellen. Over dierbaren die bij ons in de natuur zijn maar ook over hen die elders zijn.

PROGRAMMA

18.30 uur Bloemenritueel in het natuurtheater ‘rond het ven’
Theatergroep De Kwekerij neemt u deze avond mee met muziek, dans en poëzie. We staan stil bij onze dierbaren met een bloemenritueel. U luistert naar het lied ‘Licht’ speciaal gecomponeerd voor deze avond.

19.30 uur Zomermaaltijd door culinair gilde
Aansluitend is er een informeel samen zijn. We eten aan lange tafels midden in de natuur. Bij regen onder onze luifel. Culinaire gilde Brabançonne verzorgt een zomerse bloemen-maaltijd en gebruikt daarbij de pro-ducten van bio-boerderij Het Schop uit Hilvarenbeek. Verse kruiden maken alles compleet.We eindigen de avond even voor 22.00 uur, zodat we met zonsondergang de natuur hebben verlaten en het ritme van de nachtdieren niet verstoren

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.