Geen zwarte kraai of bonte vogel, maar wat dan wel?

De zwarte kraai; vroeger werd hiermee de toen vaak sombere man bedoeld in zwart kostuum, die meehielp met het dragen van de kist. In de huidige tijd zou daarmee dus ons team worden bedoeld.

Vernieuwing

Als eigentijdse uitvaartverzorger wilden we graag af van het beeld van de zwarte kraai. En dus droegen we de afgelopen jaren de, inmiddels in de Kempen bekende, kleur bruin met rood als bedrijfskleding. Langzaamaan werd het weer tijd voor nieuwe kostuums en welke kleur kies je dan? Voor mij stond vast: geen zwart! Want iedere keer als ik aan die kleur dacht, zag ik rondcirkelende kraaien en dat is niet wat wij zijn.

Uitstralen wie we zijn

Op zoek dus naar een nieuwe kleur waar we weer 'mee voor de dag zouden kunnen komen'. Deze moest stemmig, representatief en neutraal zijn, waar ook mijn dierbare collega's zich prettig in voelen. Want wat ben ik trots op hen, omdat zij al jarenlang met hart en ziel onze visie uitdragen en ondersteunen, in bedrijfskleding maar ook privé! Na lang zoeken hebben we nu sinds kort onze nieuwe bedrijfskleding. Stemmig, representatief en neutraal mét een modern tintje door de gekozen kledinglijn.

In stijl

De kleur? Euh…..zwart! Desondanks zijn wij zeker geen ‘doodskist-dragers’, zoals de uitdrukking van de kraaien wil doen geloven. Zwart dus. Mooi, chique, stemmig zwart. De eerste reacties zijn ronduit fijn. Een goede keuze, die past bij wat we doen en waarmee we zeker niet teruggaan in de tijd. We blijven vooruitstrevend door de moderne pasvorm en de poederroze stropdas, ook voor de dames! De zwarte kraai van vroeger is voor altijd gevlogen en heeft plaats gemaakt voor de betrokken en empathische uitvaartverzorger van nu. In stijl, neutraal en representatief met een vleugje eigenheid.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.