Onze aula in Bladel

Gratis livestream en opname

Als enige in de regio bieden wij u de service om de afscheidsdienst in onze aula vast te leggen door middel van een met 3 camera’s geregisseerde opname.

Deze livestream maakt het mogelijk om de afscheidsdienst live te bekijken vanuit bijvoorbeeld het ziekenhuis of het buitenland.

Na de dienst kunt u gedurende 30 dagen zo vaak kijken naar de opname als u wenst en is het aantal kijkers onbeperkt.

Om uw privacy te waarborgen wordt de code alleen aan de opdrachtgever verstrekt en niet aan derden.

U kunt deze prachtige opname dus 30 dagen gratis terugkijken. Na deze termijn kunt u ervoor kiezen om de opname aan te schaffen. Kiest u hier niet voor dan wordt de opname in verband met de privacy automatisch verwijderd.


Onze aula

Welkom in onze mooie aula in ons uitvaartcentrum in Bladel. 
Standaard beschikt de aula over 125 zitplaatsen. Verwacht u meer gasten? Het is mogelijk om de aula en de koffieruimte samen te voegen tot één ruimte. Er is dan capaciteit voor 230 gasten. 

Verwacht u meer dan 125 gasten? Ga dan vooraf met ons in overleg (via tel. 0497-383193). Op die manier kunnen we samen de afscheidsdienst en het eventuele gebruik van consumpties zo optimaal mogelijk op elkaar afstemmen.

Downloads

PDF Tips bij het aanleveren van beeld en geluid

PDF Horeca folder

Contact

  • Rondweg 26
  • 5531 AJ Bladel
  • Telefoon: 0497-383193

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.