Ons uitvaartcentrum in Bladel

Onze uitvaartverzorgers

Arie van den Berk

Ben van Limpt

Annemarieke Iracà

Ons team


Onze 24-uurs kamers

In Bladel beschikken wij over een eigen uitvaartcentrum. Dit is in 2016 grondig verbouwd en uitgebreid. De sfeervolle inrichting zorgt voor een intieme sfeer. Ons uitvaartcentrum is voorzien van sfeervolle, ruime 24-uurskamers, waar uw overleden dierbare tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. U ontvangt een toegangspas, zodat u op ieder gewenst moment even alleen kunt zijn met uw dierbare of samen met familie en vrienden afscheid kunt nemen. De 24-uurskamers zijn voorzien van audioapparatuur en u kunt de kamer met bloemen of persoonlijke herinneringen inrichten zoals u dat wenst. Tevens kunt u - zonder dat daaraan kosten verbonden zijn - gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening.

Afscheidsceremonie 

Ons uitvaartcentrum beschikt sinds de verbouwing in voorjaar 2016 ook over een prachtige sfeervolle afscheidsruimte, dat 230 zit- en 50 staplaatsen biedt voor een afscheidsceremonie, voorafgaand aan een begrafenis of crematie. Indien gewenst kunnen wij daarna ook voor een hapje en een drankje zorgen. 

Contact

  • Rondweg 26
  • 5531 AJ Bladel
  • Telefoon: 0497-383193

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.