Ons uitvaartcentrum in Eersel

Onze uitvaartverzorgers

Arie van den Berk

Ben van Limpt

Annemarieke Iracà

Ons team


Sfeervol afscheid

In Eersel beschikken wij over een eigen uitvaartcentrum.
Dit centrum is voorzien van sfeervolle ruime 24-uurskamers, waar uw overleden dierbare tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. U ontvangt een toegangspas, zodat u op ieder gewenst moment, zonder dat u een afspraak hoeft te maken, even alleen kunt zijn met uw dierbare of samen met familie en vrienden afscheid kunt nemen. U kunt de kamer met bloemen of persoonlijke herinneringen inrichten zoals u dat wenst. Tevens kunt u - zonder dat daaraan kosten verbonden zijn - gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze sfeervolle rouwkamer, waar u op afspraak uw dierbare kunt bezoeken.

Intieme ceremonie

U kunt er voor kiezen ook de afscheidsceremonie in ons uitvaartcentrum te laten verzorgen. Wij kunnen 45 personen ontvangen in een aparte ruimte, waar u in besloten kring afscheid kunt nemen. U kunt daar gebruik maken van een flatscreen en de geluidsinstallatie voor ondersteunende beelden en muziek. We bespreken graag met u de mogelijkheden en zoeken samen met u naar de best mogelijke invulling van het afscheid.

Contact

  • Areven 4
  • 5521 BA  Eersel
  • Telefoon: 0497 383 193

Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.