Arie van den Berk RU

Uitvaartverzorger Bladel en de Kempen

“Iedereen moet op eigen wijze afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare."

“Als uitvaartverzorger wil ik er alles aan doen om elk afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Als er uiteenlopende wensen zijn binnen een familie gaan we samen op zoek naar een invulling van het afscheid, waarin ieder op eigen wijze afscheid kan nemen. Deze ruimte voor persoonlijk afscheid geeft alle betrokkenen rust en kan straks helpen bij de verwerking van het verdriet. Als inwoner van Reusel ben ik bekend met de mogelijkheden en gebruiken in onze streek. Ook ken ik veel van de inwoners persoonlijk. Dit alles maakt het mij mogelijk om een afscheid te verzorgen zoals u dat wenst; écht persoonlijk en betrokken.”

Creëren van rust

Een persoonlijke benadering wat betreft de opbaring en de verzorging. De begeleiding en tips waren open en toegankelijk.

Creëren van rust stond centraal.

De hele gang van zaken, van begin tot eind, was voor ons één groot stuk rouwverwerking.

Familie Vermeulen, Arendonk (B)

Accuraat en met veel respect

Wij hebben 2 keer gebruik gemaakt van uw service en het belangrijkste was steeds dat op het juist moment accuraat en met veel respect geholpen werd.

Familie Jansen-van Breda, Hapert

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.