Foto- of filmreportage van de uitvaart

Een foto- of filmreportage van de uitvaart kan helpen bij de latere rouwverwerking. Het is een mooi document voor mensen die vanwege ziekte, afstand of leeftijd niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Of misschien wilt u later in alle rust nog eens terugkijken naar de ceremonie. Wilt u ook graag dat de uitvaart wordt vastgelegd? Wij helpen u graag aan een vakbekwame en professionele fotograaf of cameraman die gegarandeerd mooie en sfeervolle opnames verzorgt, zonder storend aanwezig te zijn tijdens de uitvaart.

Foto- of film tijdens de uitvaart

Een foto- of filmpresentatie bekijken tijdens de uitvaart geeft het afscheid een extra persoonlijk karakter. Het geeft iedereen de kans om in gedachten nog bij uw overleden dierbare te zijn en mee te kijken naar de persoonlijke foto's of film. Wij zorgen ervoor dat u kunt beschikken over de beste apparatuur en dat de presentaties op tijd worden gestart, eventueel samen met de juiste muziek.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.