Vervoer

Op de dag van de uitvaart brengen we uw dierbare naar de locatie waar de afscheidsceremonie wordt verzorgd. Dit vervoer kunt u ook heel persoonlijk maken. Misschien kiest u voor een chique rouwkoets of een platte kar met twee of vier Friese paarden. Voor een motorrijder is een Harley Davidson wellicht een passend voertuig voor een laatste rit. Mogelijk gaat uw voorkeur uit naar een uitvaartbus, waar u samen met uw overleden dierbare en familie en vrienden wordt gereden naar de diverse locaties. Intiem en onafscheidelijk tot het einde. U kunt ook kiezen voor een van onze rouwauto's en eventueel bijpassende volgauto's. 

Begeleiding

Aangekomen bij de locatie van de afscheidsceremonie wordt uw dierbare naar binnen begeleid. Deze begeleiding kunt u zelf verzorgen met uw naasten of onze medewerkers verzorgen dit namens u. Meestal gebeurt dit op een baar met wieltjes en soms wordt de kist gedragen. U kunt ervoor kiezen om met uw gezelschap achter uw overleden dierbare aan te lopen of om vooraf alvast plaats te nemen in de ceremonieruimte.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.