Opbaring 

Na het overlijden verblijft iemand in een uitvaartcentrum, thuis of op een door u opgegeven adres tot aan de dag van de uitvaart. In beide gevallen kunnen wij u helpen met de verzorging.

Opbaring in een uitvaartcentrum

Indien uw voorkeur uitgaat naar een uitvaartcentrum bent u van harte welkom in een van onze twee uitvaartcentra in Bladel of Eersel. Hier kunt u uw dierbare doorlopend of op vaste tijden bezoeken. Indien u kiest voor doorlopend bezoek verblijft uw overleden dierbare in een 24-uurs kamer. Deze kamer kunt u persoonlijk maken met foto's en dingen van thuis. U krijgt een sleutel en heeft zo onbeperkt toegang tot deze kamer. U kunt ook kiezen voor bezoek op vaste tijden. Tijdens de bezoekuren verblijft uw dierbare in een sfeervolle kamer, waar u bijvoorbeeld ook andere belangstellenden kunt ontvangen om afscheid te nemen. In dat geval zorgen we er uiteraard voor dat u altijd alleen met uw genodigden in het uitvaartcentrum bent. Om de intimiteit te waarborgen, zijn er nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig.

Thuisopbaring

De huiselijke en persoonlijke sfeer van de eigen vertrouwde omgeving wordt als prettig en intiem ervaren. Als u kiest voor deze vorm van afscheid, kunt u ook nog intense en mooie dagen beleven, die straks kunnen meehelpen in de verwerking van uw verdriet. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat het afscheid thuis goed verloopt. Wij beschikken over alle benodigdheden en controleren dagelijks of alles nog naar wens verloopt. Het is ook mogelijk dat uw dierbare een paar dagen thuis verblijft en daarna naar het uitvaartcentrum wordt vervoerd.

Kist sluiten

Als u samen met uw familie de kist sluit, geeft dat een onbeschrijflijk gevoel van intimiteit en verbondenheid. U ziet immers als laatste uw overleden dierbare; u sluit gezamenlijk een gedenkwaardige periode af. Het is een moment dat u nooit meer zult vergeten. Indien u dit liever niet zelf doet, verzorgen wij dat uiteraard ook graag voor u.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.