Rouwdrukwerk

U kunt iedereen informeren door een rouwbrief te sturen en/of een advertentie te plaatsen in een dagblad. Hierin kunnen ook de details van de uitvaart worden vermeld. Het is mooi om iets persoonlijks toe te voegen aan de rouwbrief zoals een foto of een zin, die uw dierbare goed typeert. Onze uitvaartverzorger kan u hierbij helpen met heel veel voorbeelden van rouwbrieven, gedachteniskaartjes en dankbetuigingen. Als u kiest voor een persoonlijk ontwerp kan dat natuurlijk ook. U kunt de rouwbrief per reguliere post en/of per e-mail verzenden.

Rouwadvertentie

Hoe bereikt u alle mensen die u wilt informeren over het overlijden? Van een aantal heeft u misschien niet eens meer het juiste adres. En bent u wel bekend met iedereen die uw overleden dierbare kende? Met een rouwadvertentie in een dag- of weekblad heeft u de meeste kans om iedereen te bereiken. Onze uitvaartverzorger is op de hoogte van de tarieven en kan u adviseren over de beste mogelijkheden binnen uw budget.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.