Verzorging

Het zelf verzorgen en aankleden van uw overleden dierbare is dankbaar werk. Maar als u zich er prettiger bij voelt, kunt u het ook laten doen door onze professionele medewerkers. Uw overleden dierbare wordt met respect verzorgd, aangekleed en gekapt. Eventueel wordt er make-up aangebracht. We vragen u altijd na afloop of het kapsel, de gezichtsuitdrukking en de kleding weer de voor u vertrouwde uitstraling hebben.

Keuze van de kleding

Misschien had uw dierbare al aangegeven wat hij of zij wilde dragen. Als u het niet weet, kiest u voor kleding die u passend vindt. Bij het kleden gebruiken we onder- en bovenkleding. Schoenen zijn niet noodzakelijk omdat de voeten meestal bedekt zijn. Als uw dierbare een bril droeg, kan deze tijdens de opbaring worden opgezet.

Rituele bewassing

Is in uw religie een rituele bewassing na het overlijden gewenst? In de meeste ziekenhuizen en verpleeghuizen zijn hier helaas nog geen ruimten voor ingericht. Onze uitvaartcentra voldoen wel aan deze eisen. Wij verlenen u graag alle medewerking om een rituele wassing uit te voeren.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.