Waarom zou u kiezen voor begraven?

  • U geeft de voorkeur aan een natuurlijk en geleidelijk afscheid.
  • U heeft het gevoel dichtbij uw dierbare te kunnen zijn.
  • Uw familie maakt al gebruik van een familiegraf.


Graf en grafmonument 

Op veel begraafplaatsen mag u zelf een plaatsje kiezen. Hield uw overleden dierbare van licht en warmte en kiest u daarom voor die plaats in de zon? Of vindt u het juist fijn bij dat bankje, zodat u nog vaak in de buurt kan zitten, in de schaduw van die sfeervolle boom? Uw uitvaartverzorger wijst u graag op alle mogelijkheden zodat u  de mooiste rustplaats kunt kiezen.

Bij een graf krijgt u te maken met kosten voor het gebruik en onderhoud, die per gemeente kunnen variëren. Onze uitvaartverzorger kan u precies informeren over de kosten en mogelijkheden per begraafplaats.

Aanschaf en plaatsing grafmonument

Op sommige begraafplaatsen vindt u prachtige standbeelden en zuilen als grafmonument, die elk graf persoonlijk maken. Op andere begraafplaatsen treft u een strakke, bijna militaristische opstelling van eenduidige kruizen, ook weer mooi door de eenvoud.

Als u kiest voor een begraafplaats is het verstandig te vragen naar de regels voor grafmonumenten. Ook het aanbod in prijs, kwaliteit en garantievoorwaarden van grafmonumenten varieert enorm. U heeft alle tijd om de juiste keuze te maken want wij zorgen er met een tijdelijk naamplaatje voor dat uw dierbare nooit anoniem begraven ligt. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste, persoonlijke steen of het meest gepaste monument.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.