Uitvaartzorg

Bij elke uitvaart die wij verzorgen, willen we graag veel weten over de overledene. Door de vele gesprekken met nabestaanden leren wij de overledene alsnog een beetje kennen. Ook krijgen we vaak een zeer hechte band met de nabestaanden tijdens de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Onze uitvaartverzorger is uw vaste contactpersoon in de drukke dagen rondom de uitvaart. Hij brengt rust in de hectiek en helpt u waar mogelijk, zonder storend aanwezig te zijn.

Uitvaartcentra

U kunt gebruik maken van een van onze sfeervolle uitvaartcentra in Bladel of Eersel en daar afscheid nemen wanneer u wenst in de intieme 24-uurs kamer. U kunt ook kiezen voor flexibele bezoektijden in een van de warm ingerichte rouwkamers.

De regie

We kunnen u totaal ontzorgen en helpen met de voorbereiding van alle aspecten van het afscheid. U kunt er ook voor kiezen een aantal zaken zelf in te vullen, zoals de keuze van muziek en een persoonlijk woord tijdens de uitvaart, de bloemen, etc. U behoudt altijd de regie van de uitvaart, tenzij u aangeeft dat u die liever aan onze uitvaartverzorger geeft.

Ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in uitvaartzorg in de Kempen en omstreken en zijn dus zeer bekend met de lokale mogelijkheden en gebruiken.

Meer informatie over uitvaartzorg...

... is hier te vinden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.