Keurmerk Uitvaartzorg

Wij doen er alles aan om elke uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Alles moet in één keer goed gaan en daarom is het belangrijk dat onze medewerkers goed samenwerken en dat we werken volgens vaste protocollen. Om onze kwaliteit te waarborgen, behaalden wij als één van de eerste organisaties in Nederland het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit Keurmerk is uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Dit is een extra waarborg voor de hoogste kwaliteit van een gepast afscheid. Want alleen het beste is goed genoeg bij het verzorgen van een mooi en persoonlijk afscheid.

Complimenten en klachten

Van der Stappen uitvaartverzorging werkt aan een doorlopend uitstekende service en dienstverlening. Wij zenden u enkele weken na de uitvaart een enquêteformulier toe om te toetsen of onze dienstverlening naar wens is verlopen. Vorig jaar bleek uit deze enquête dat onze dienstverlening door nabestaanden gemiddeld met een 9,2 werd beoordeeld. Het is ook mogelijk om een compliment, klacht of suggestie via mail, brief of mondeling aan ons kenbaar te maken. Wij horen graag uw reactie.

Klachteninstituut

Een mogelijke klacht nemen wij binnen twee weken in behandeling. We gaan met u in gesprek om deze klacht zo netjes mogelijk en naar tevredenheid op te lossen. Mocht u desondanks toch nog de behoefte hebben om de klacht bij een onafhankelijke instantie neer te leggen, dan vindt u onderstaand de gegevens van de onafhankelijke instantie die uw klacht in behandeling neemt en een bindend advies uitbrengt.

Voor klachten over uitvaartverzorging, crematoria en begraafplaatsen mailt u naar Klachteninstituut of schrijft naar Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, Postbus 92, 5600 AB Eindhoven

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.